Företagsprofilering tillsammans med Skövde HF

För många företag är det svårt att nå ut till kunder. Vi har sett flera företag som har fina affärsidér men de når inte ut med det till potentiella kunder. Nystartade företag vill förmedla till potentiella kunder att de finns och samma sak gäller för etablerade företag som byter namn på företaget. 

Ofta har företag inte en egen kundkrets på soiciala medier och här kan Skövde HFs sociala medier bidra. Våra följare tycker om företag som stöttar Skövde HF och det innebär att de gillar och delar de inlägg vi lägger ut och refererar till en ny sponsor. Det blir helt enkelt ett win-win-koncept.

Visa din support för våra följare

2019-2020 gick Ica Kvantum in som huvudsponsor till Skövde HF. Vi ville hjälpa dem få fler kunder genom att marknadsföra deras stöttning via facebook och instagram. Med en film kunde ägarna av butiken nå ut till Skövde HFs följare och spridningen blev fantastiskt bra.

Se gärna filmen om Ica Kvantum Skövde och dess huvudperson, Urban Andersson.

Vi gör allt och ni behöver bara lika!

Tillsammans med Southern Hill Media kommer vi till er och filmar i ca en timme inklusive en intervju. Vi har med oss allt så ni behöver bara vara snygga och presentera ert företag och varför ni stöttar Skövde HF. Vi gör resten!

Ni får färdigskrivna frågor som ni läser in er på innan filmningen eller så skriver ni själva ner ert manus.

Filmaren tar drönarfilm, filmar er personal och ert företag och gör sen intervjun med er på en lämplig plats.

Efteråt redigerar Southern Hill Media filmen och sätter musik till filmen så den får den proffsiga design som vi vill. Ni får se filmen innan lansering och komma med synpunkter naturligtvis.

Filmen blir ca 1 minut lång för att vara attraktiv för sociala medier och därför krävs ett välgenomtänkt manuskript. Vi stöttar er med hur ni bör tänka.

Image

Lansering i våra sociala medier

Skövde HF har över 3 000 följare på facebook och vi arbetar stadigt för att öka antalet. Just nu är vi tredje största idrottsförening i Skövde men tror oss snart gå om tvåan.

Vi lägger ut filmen på Facebook, Twitter och Instagram med en förtext och sen sköter ni snacket i filmen.

Image

Räkna med succé

Räkna med att era kunder kommer öka och välja ert företag före annat och att era befintliga kunder kommer berömma er och det ger mycket Goodwill!!

Logga in

Välkommen till Skövde HFs sponsorplats på webben.