Ilda Kepic, ny V9 i Skövde HF


 Aktuell information från Skövde HFs marknadsgrupp!

Hej Besökare,

Skövde HF har signat med danska Ilda Kepic som förra säsongen spelade i danska HTH Ligaen för TTH Holstebro. Ilda kommer vara en förstärkning på V9 och avtalet är skrivet på 1+1 år.


Ilda Kepich, född 1995, var i somras i Skövde och besegrade bland annat CSM Bukarest i finalen av Annliz Cup SuperElit. Som en kugge i försvaret i Holstebro har hon spelat i princip konstant i den danska högstaligan. Ilda värvades från Vendsyssel till Holstebro som bästa målgörare i danska division ett. I Skövde HF kommer hon hennes position vara V9 framåt och som trea i försvaret. 
 

Vinnande lag, TTH Holstebro, från förra årets Annliz Cup SuperElit. Ilda Kepic andra från vänster och Nikoline Lundgreen till höger över sittande målvakt. Bägge spelare i Skövde HF kommande säsong.
 

Rasmus Poulsen om Ilda:

- Vi kommer få en spelare med mycket rutin och som kommer vara en oerhört viktigt spelare i försvaret. I Holstebro har hon varit en del av stommen i försvaret och kommer ge vårt lag mer rutin där också. Hon är också en skicklig assistspelare och driver på kontringsspelet.

- Ilda kommer få ta stort ansvar i anfallet också även om vi till en början kommer se hennes försvarskvaliteter främst. I Holstebro har hon främst varit en försvarsspelare så vi kommer jobba med att få henne tillbaka till den nivå hon hade i anfallsspelet innan skiftet till Holstebro. Ilda är duktig i samarbetet med M6 och kommer bli en stor målgörare i Skövde HF är jag säker på.

- Vi kommer få en ledare både på och utanför planen som kommer lyfta laget och klubben mot de uppsatta målen vi har med årets trupp, avslutar Rasmus
 
Skövde HF-familjen välkomnar Ilda till Skövde och hoppas hon skall trivas i vår stad och i vår klubb.

Ilda är utbildad physiterapeut och söker arbete inom liknande yrken från augusti-september. Har ni behov av denna typ av kompetens och kan erbjuda arbete på halvtid får ni gärna höra av er.

Fakta:
Namn: Ilda Kepic
Nationalitet: Danmark
Födelseår: 1995
Längd: 182 cm
 

Knasiga tider!

Det är mycket ovisst just nu gällande Coronavirusets effekter. Vi har stor förståelse för att företag just nu är restriktiva gällande att skriva nya sponsoravtal men hoppas ni fortfarande vill vara med oss framöver. Vill ni vara med nästa säsong och inte har hört av oss än så hör gärna av er. Annars ringer vi framöver.

Tills dess, ta hand om er och så hoppas vi på en varm och god sommar utan virus.

med vänliga hälsningar

Anders Wiik, Marknadsansvarig Skövde HF
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0705-499961

Följ oss på sociala medier. Klicka på någon av loggorna:
  

 
 

 
Vill du inte prenumerera på vårt sponsormail? Unsubscribe

Logga in

Välkommen till Skövde HFs sponsorplats på webben. Om du redan är sponsor kan du logga in med det lösenord du fått av din kontaktperson hos Skövde HF.