Skövde HF breddar verksamheten


 Aktuell information från Skövde HFs marknadsgrupp!

Hej Besökare,

Skövde HF vill verka för att fler blir aktiva i handboll och att vår idrott är tillgänglig för alla. Därför tar Skövde HF idag ett stort steg i att bredda sin verksamhet genom att öppna upp för att fler människor ska få möjlighet att utöva handboll under föreningens paraply. 

Som ett stort steg i föreningens Vision 2022 och #viställerupp, planerar föreningen att introducera handboll för människor med intellektuell funktionsnedsättning under namnet Handboll för Alla-Världens lyckligaste familj!
 
 
Våra Huvudsponsorer


Projektet leds av Fanny
Ambitionen med projektet som för Skövde HF:s del leds av Fanny Eriksson, verksamhetsansvarig Skövde HF, är att under våren 2021 inleda med prov-på-tillfällen tillsammans med ledare och spelare från andra föreningar som har erfarenhet från denna form av handboll.

Samverkan med andra föreningar i Skövde är också del av ambitionen då vi tillsammans blir starkare i att kunna erbjuda en kvalitativ handboll för de deltagande.

Behov av ytterligare resurser
Satsningen kräver resurser och Skövde HF söker efter samarbetspartners som vill skapa de bästa förutsättningarna för alla deltagare. Skövde Kommun är en viktig partner och våra #viställerupp-partners Volvo Group Trucks Operations, Skövdebostäder och Skövde Energi ger oss en bra start. 

Danska Lykkeligan stöttar
Extra roligt är att vi också inlett samarbete med Danska Lykkeligan som har startat denna verksamheten i ligaform redan. Danskarna ligger långt före oss och grundaren till Lykkeligan, Rikke Nielsen, vill hjälpa oss få en bra start. Se mer hur deras satsning sett ut här: https://lykkeliga.dk/​

Ledare söks
Skövde HF söker också privatpersoner som vill engagera sig i att inkludera fler människor i lagidrotten handboll. Föräldrar till människor med intellektuell funktionsnedsättning vore fantastiskt roligt att knyta samman med föreningen. 

Våra gemensamma kompetenser skapar de bästa förutsättningarna för alla deltagarna i satsningen. 

Se bifogad pressrelease för mer information.

Anders Wiik
Ordförande Skövde HF
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0705-499961

Följ oss på sociala medier. Klicka på någon av loggorna:
  

 
 

 
Vill du inte prenumerera på vårt sponsormail? Unsubscribe

Logga in

Välkommen till Skövde HFs sponsorplats på webben.