KICK-BACK-PARTNER

Image

Produktbeskrivning

Kick-back-partner är en ny model av partnerskap med Skövde HF. Som KICK-BACK-PARTNER stöttar du Skövde HF med en startinsats och våra ungdomslag använder sin provision från våra interna försäljningsinsatser för att ge er som partner ett mervärde tillbaka.

Begränsat antal partners

För att säkerställa att varje KICK-BACK-PARTNER känner värde av sin insats så finns ett begränsat antal platser inom varje kategori av företag. Vi erbjuder endast ett begränsat antal företag möjligheten till att bli KICK-BACK-PARTNER. 

Riktade erbjudande

Som KICK-BACK-PARTNER får du direkt access till alla våra ungdomslag och kan erbjuda dem riktade erbjudanden som lockar dem till ert företag. Då deras värdecheck endast kan användas hos KICK-BACK-PARTNERS ger det er som partner extra fördelar.

Er insats

Som KICK-BACK-PARTNER går ni in med en startsumma och skall då kunna förvänta er att våra lag handlar hos er. Exakt hur mycket kan vi inte styra men målsättningen är att de partners som vill bli KICK-BACK-PARTNERS skall kunna erbjuda en attraktiv produkt till våra lag.

Avstämning

Efter att säsongen är slut gör vi en avstämning i hur mycket som ert företag fakturerat Skövde HF för de måltider våra lag handlat hos er.

 

Nyhetsbrev

Ni får nyhetsbrev från Skövde HF med jämna mellanrum för att veta hur det går för föreningen och annan nyttig information.

Logga in

Välkommen till Skövde HFs sponsorplats på webben.