PUBLIKSPONSOR

Image

Produktbeskrivning

Publiksponsor är ett sponsorskap där du som sponsor betalar 2 kronor per besökare på en gratismatch i SHE. För privatpersoner kan man stötta med 50 öre per person.

2 gånger per säsong bjuder Skövde HFs publiksponsorer på entrén. 

Idrottshallen rymmer 1400 besökare så maximal fakturerad summa blir 2800 kr per match. För privatpersoner blir det max 700 kr.

Förändring på grund av Covid 19

Normalt sett så kommer upp till 1400 besökare och ser de matcher som publiksponsorerna sponsrar. Under säsong 2020/21 påverkas publikantalet av regelverket runt Covid 19.

Detta påverkar Skövde HFs ekonomi avsevärt och därför ber vi företag att stötta oss med en fast summa denna säsongen om 2500 kr per match istället.

Privatpersoner sponsrar med 500 kr per match.

Exponeringsmässtigt är det samma som det som presenteras nedan.

Exponering

Fast exponering i idrottshallen

Som publiksponsor får ni en fast plats på vår supporterläktare (Sektion Röd) där er logga/Namn trycks och sitter uppe under en halv säsong per sponsormatch. Vill man synas hela säsongen behöver man tacka ja till två sponsormatcher.

Image

Sociala medier

Ert företagsnamn/privatpersonsnamn presenteras med logotype/namn i sociala medier. Vi prestenterar 20 sponsorer per inlägg så er logga syns tydligare. Om ert företag har ett facebook-konto försöker vi också tagga företaget så ni själva kan marknadsföra matchen och att ni stöttar Skövde HF.

Image

Presentation i TV-studion

Ert företag/privatpersonsnamn presenteras också i vår nyinrättade TV-studio som sänds live på facebook 30 minuter innan matchstart på den aktuella sponsormatchen och vi presenterar ert namn i rutan under sändning. En modern helt unik satsning som vi tror vi är ensamma med i Sverige.

Fakturering

Fakturering sker efter slutet avtal under säsong 2020/21

Vill ni vara med och stötta Skövde HF?

Registrera er medverkan i formuläret nedan

Vänligen fyll i alla markerade fält.
Vänligen fyll i alla markerade fält.
Vänligen fyll i alla markerade fält.
Vänligen fyll i alla markerade fält.

Logga in

Välkommen till Skövde HFs sponsorplats på webben.