Hitta nya vänner och samarbetspartners

Nätverket

Nätverket är Skövde HFs engagemang i att skapa ännu bättre förutsättningar för våra partners.

Vi vill att varje partner skall få möjligheten att träffa nya vänner och samarbetspartners. Vi hoppas detta skall ge ökade möjligheter till att våra partners gör bättre och fler affärer.

Men nätverket är också ett tillfälle att få prata om handboll och annat på ett antal trevliga träffar under verksamhetsåret.

Nätverket stödjer vår ungdomsverksamhet för att ge våra ideella ledare bättre förutsättningar att fortsätta göra ett fantastiskt arbete med våra unga spelare.

Att vara en del av nätverket ger er som företag många andra fördelar. På den här sidan vill vi presentera det för er.

Medverkan ger

För två personer

Kick-Off fest

Träffa elitlaget, alla våra volontärer och övriga partners på en trevlig kick-off-fest för den nya säsongen.

Partnergolf på Knistad Golfklubb

Var med och spela Skövde HF Open på Knistad Golfklubb i Maj.

Avslutningsträff på Axevalla

Vi avslutar säsongen tillsammans i Maj på Axevalla travbana.

Annliz Cup-träffen

Vi startar säsongen med en träff i samband med Annliz Cup SuperElit. Träffa internationella elitspelare och lyssna till meriterade tränare mm.

Nätverksträffar

Frukostträffar hos partners där ni får möjlighet att presentera ert företag.

Speedmeeting

Ett fantastiskt kul sätt att snabbt få lära känna övriga partners och knyta nya kontakter.

2 säsongskort

Få chansen att följa elitlagets hemmamatcher på nära håll.

Access till VIP-loungen

Få tillgång till VIP-loungen på matchdagarna. Här serveras tilltugg och dryck kostnadsfritt.

Pris: 9 500 kr per år

I samarbete med

Två stolta nätverkspartners

Medverkande partners

Välkommen till Skövde HFs sponsorplats på webben.