HUVUDSPONSOR UNGDOM

Image

Ett samhällsengagemang

Flera av våra sponsorer värnar extra mycket om ungdomsidrotten och vill verka för att ungdomar väljer idrotten för att inte hamna snett i samhället.

Vi i Skövde HF har en stark idrottsskultur där vi fostrar tjejer till bra handbollsspelare och lagspelare och vi har ca 300-350 barn kontinuerligt i klubben. Vår utbildningsmodell (Röda tråden) innebär att vi mottarbetar all toppning och selektering tills tjejerna kliver in i elitsatsningen men även där vill vi kunna erbjuda ett breddspår för att inte barn/ungdomar skall sluta med handbollen för tidigt.

Läs mer om Skövde HFs samhällsengagemang här: http://sponsor.skovdehf.se/index.php/vision-2022/samhallsengagemang

Huvudsponsor Ungdom

Som huvudsponsor till Skövde HFs ungdomssektion bidrar ni till ökat antal barn i handboll, fler barn som har råd att vara med på alla aktiviteter som t.ex. cuper och att alla barn har råd med idrottskläder.
Ett huvudsponsorskap innebär ett starkt ställningstagande för ungdomar och framförallt tjejers möjligheter till idrottande. 

Hur syns vi tillsammans

Som huvudsponsor till ungdom kommer ert företag exponeras i samband med vår årliga kick-off, avslutning och föreningscupen som årligen arrangeras av föreningen där alla ungdomslag åker till en gemensam cup tillsammans. Ni marknadsförs också som huvudsponsorer till vår ungdomssektion på vår hemsida och vid större ungdomsmatcher så som USM-arrangemang mm.

Samtliga ungdomslags matchställ kommer ha er logotype på tröjan. Denna delen av avtalet mellan oss binder vi på längre tid då kläderna kan användas mer än ett år.

Ni får också synas i Idrottshallen på en stor skylt tillsammans med övriga huvudsponsorer till ungdom.

De pengar ni bidrar med används till att betala unga domare (spelare i föreningen). Ledare och domarutbildningar. Planhyror. Utrustning som bollar mm.

Vad används pengarna till

För att bedriva ungdsomssektionen så innebär den mycket kostnader:

- Seriespelsanmälan till förbund

- Planyhyror för träning och match

- Domarkostnader

- Utrustning för träning och match

- Möjlighet att kunna subventionera cupavgifter

- Kläder för matchspel

- Underhålla vår vip-lokal i idrottshallen

- Utbilda ledare och domare

- Eventuella resekostnader

De pengar ni bidrar med används uteslutande till att bekosta ungdomsektionens kostnader. Överskott sparas på ungdoms eget konto.

Pris

Att vara stolt huvudsponsor till ungdom kostart 40 000 kr årligen. Det är ett bidrag på ca 70 kr per aktivt barn.

Status position

Position

Sponsor

Kommentar

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12    
13    

Logga in

Välkommen till Skövde HFs sponsorplats på webben. Om du redan är sponsor kan du logga in med det lösenord du fått av din kontaktperson hos Skövde HF.