Satsning på egna spelare för en starkare seniorverksamhet!

För att Skövde HF skall lyckas uppnå sin vision 2022 kan inte fokus enbart läggas på seniorernas framgång. En stark ungdomssektion är ett måste där framtidens handbollsspelare utvecklas. För de ungdomar som vill bli elitspelare krävs en stor träningsvilja men också andra praktiska och teoretiska kunskaper samt insikten om individens påverkan på lagspelet.

Alla vill dock inte bli elitspelare. Därför vill Skövde HF bidra till en bra samhällsutveckling och låta fler barn få möjligheten att uppleva lagidrotten och dess arbetslivsgrundande element som lagarbete och samarbete. Vi tror att ju fler som idrottar i föreningen desto mindre ungdomar hamnar i kläm i samhället. Samtidigt som vi vill uppnå vår vision 2022 vill vi samtidigt inte tappa några ungdomsspelare för tidigt men för att lyckas krävs resurser som ledare, träningsutrustning samt idrottshallar för alla aktiva spelare.

Image
Image

Var med och bidra till ungdom 2022

Vi har tagit fram en produkt där ni som företag eller privatperson kan investera i våra ungdomar och samtidigt få en reklamplats i Skövde Idrottshall där våra ungdomslag tränar och spelar sina hemmamatcher. Vi ger tillbaka en marknadsföring där er logotype syns i samband tillsammans med texten "Vi stöttar Skövde HFs ungdomar inför vision 2022"

En satsning på de unga. En investering i framtiden!

Ungdomssatsningen är en riktad sponsring mot vår ungdomsverksamhet. Pengarna du bidrar med kommer oavkortat gå till ungdomssatsningen från handbollsskolan till första året som A-flicka (15 år) där steget till elitsatsningen börjar.

Pengarna vi får in går oavkortat till vår ungdomssektion och kommer användas till utbildning av ledare och spelare, matchomkostnader, träningsomkostnader, inköp av utrustning samt annan utveckling av ungdomssektionen.

Produktspecifikation

1. Er logga eller namn trycks på en PVC duk som vi klär sargen i Skövde Idrottshall med. Er logga är ca 40-50 cm bred stor beroende på loggans form.  Skövde HF åtar sig att säkra att er logotype är i gott skick och byter ut PVC-duken efter behov.

cardskipper2. Ni erhåller också ett medlemsskap i Vision 2022. Ett medlemskort skickas ut digitalt med appen Cardskipper.

Exponering

ungdomssatsningen1. Ert namn/logotype presenteras i Skövde Idrottshall på sarjen vid den södra läktaren. En yta som syns jämt under ungdomslagens träningspass, matcher mm. Ofta har barnen kastträning mot just denna sarj och då kan barnen lära känna er logga för framtida värde för företaget. 
Det spelas ca 300-350 ungdomsmatcher i idrottshallen årligen där föräldrar sitter på motsatt sida mot sargen och kan se er logotype. Med en genomsnittlig publik på 30 personer per match syns ni ca 9000 gånger under ett år.

Bilden är ett snabbt utkast till hur det kan se ut.

2. Efter att ni registrerat er kommer vi presentera ca 10 företag/personer åt gången på vår facebook och på så sätt låta alla våra följare veta att ni stöttar Skövde HFs ungdomar.
Varje presentation kommer nå våra ca 1200 följare plus de klick som de gör på sidan. Vi kommer uppmana alla att gilla och dela inlägget.

Priset för att var med är endast 2022 kr.

Fakturering

Fakturering sker efter registrering.
I Maj-Juni årligen får ni ett mail om ni är intresserad att fortsätta vara del av satsningen och då låter vi er skylt sitta kvar eller uppdateras om ni bytt logotype eller så.
Du kan också registrera dig för mer än ett år om så önskas.

Vill ni vara med?

Vi hoppas ni vill stötta Skövde HFs ungdomssektion och registrera er som en investerare i unga tjejers framtid.
Registrering sker via ett formulär. 

Sista datum för att registrera er är söndag den 16:e september 23:59.

Logga in

Välkommen till Skövde HFs sponsorplats på webben. Om du redan är sponsor kan du logga in med det lösenord du fått av din kontaktperson hos Skövde HF.