Två matcher spelade idrottshallen


 Aktuell information från Skövde HFs marknadsgrupp!

Hej Besökare,

Skövde HF hade en dålig start i matchen mot VästeråsIrsta och lyckades inte alls nå den nivå som de behövde för att ta poäng. Förlust med 26-18 blev slutresultatet. Bara att ta nya tag för laget inför första derbymatchen mot Skara HF i Skara den 17:e november.
Evenemangsmässigt i idrottshallen så tog vi ett steg framåt. Några barnsjukdomar som vi ska rätta till över tid. Upplevelsen är precis som förväntat. Publikantalet känns större än vad det är på grund av Idrottshallens mindre publikyta.

Nästa hemmamatchOlika behov av hjälp


Jobb
Skövde HF har några behov för tillfället som vi hoppas företag kanske kan hjälpa oss med. En av våra spelare söker ett fast arbete på 50% med arbetstider mellan 9-15 ungefär. Finns det möjlighet för henne att arbeta hos någon av er företagare så hör av er till mig. 

Datorer
Vi har också behov av några bärbara datorer för att kunna skapa ett mer permanent mediacenter i Idrottshallen för att kunna göra våra matcharrangemang ännu mer proffsiga. Datorerna behöver ha HDMI-ut och klara av full-HD. I övrigt behövs inga värstinggrejer. Kan ni hjälpa oss skulle vi bli mycket glada.

Möbler

Vi vill göra vårt VIP-rum till en mer hemtrevlig miljö och skulle vilja byta ut möbler, TV mm för att kunna erbjuda våra medlemmar en trevlig hemvist innan träning eller match samt en miljö där vi kan bjuda in till slutna sällskap och erbjuda mat och dryck inför våra hemmamatcher i SHE. Har ni tillgång till möbler i bra skick så är vi intresserade att titta på dem.
 

Sponsormatch 9:e november

Den 9:e november spelas säsongens första match med fri entré. Sponsorer bjuder åskadarna på entrén och i år har vi valt att fördela arbetet med att ringa företag på samtliga lag i föreningen. Det kan hända att ni får flera samtal och vi ber om förståelse för detta.
 
Matchen spelas mot H65 Höör och det kommer bli en tuff match för Skövde HF. De behöver all stöttning de kan få och vi hoppas på att idrottshallen fylls till i alla fall 1000 åskådare.

Matchen är samtidigt vår #viställerupp-match där laget spelar i ett helvitt matchställ. Det finns en plats på varje tröja där ni kan synas i rött tryck för 2000kr tröjan. Pengarna som vi får in går till vårt #viställerupp-arbete.
Hör av er om ni har intresse att köpa en eller flera tröjor i laget.

 

Tills nästa gång...


med vänliga hälsningar

Anders Wiik, Marknadsansvarig Skövde HF
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0705-499961

Följ oss på sociala medier. Klicka på någon av loggorna:
  

 
 

 
Vill du inte prenumerera på vårt sponsormail? Unsubscribe

Logga in

Välkommen till Skövde HFs sponsorplats på webben. Om du redan är sponsor kan du logga in med det lösenord du fått av din kontaktperson hos Skövde HF.