Kanonbra första sex månaderna i Skövde HF


 Aktuell information från Skövde HFs marknadsgrupp!

Hej Besökare,

Fredagen den 29:e november arrangerade Skövde HF en lyckad sponsorträff med ca 60 deltagare. Vi hade en trevlig afton tillsammans och vi kunde där ge deltagarna en bild av hur det går för elitlaget, ekonomin samt planerna med Annliz Cup 2020. Ni som inte kunde komma tänkte jag presentera det för här kortfattat:

Elitlaget

Vi är på samma plats i tabellen som förra säsongen vid denna tidpunkten. Skillnaden är att vi släpper in färre mål men gör tyvärr färre antal mål också. Hittills har det blivit +3 i målskillnad mer än förra säsongen vilket vittnar om en om förbättring.

Vi får några tuffa matcher nu mot Lugi och Skuru och vi hoppas kunna ta något poäng i dessa matcher. Ambitionen är att nå slutspel i år och vi har stora möjligheter till det är vår analys.

Elitlicens 2021-2022

Vi har gjort ett fantastiskt arbete med ekonomin och har på sponsring och Annliz cup gjort en halv miljon i bättre resultat än föregående säsong. Till er sponsorer måste jag skicka med ett stort tack för  att ni varit med och hjälpt oss och jag hoppas ni vill vara med oss nästa säsong också. För vi har stora planer!

Föreningens medlemmar har bidragit mycket till vårt resultat hittills också. Styrelsen har behövt höja försäljningsmål på Röd-Vita Rabatten och Pappersförsäljningen och bägge har gett ett mycket bra resultat.

Ungdomslagen har också fått i uppgift att hjälpa till att fixa företag som betalar entrén i sponsormatchen vilket blev succé. Vi har för första gången (så vitt jag vet) nått över 100 företag och ett stort antal människor var med och titta på matchen mot Höör. Det resulterade i ett kanonresultat för oss. En match gav mer än två matcher förra säsongen.

Vi har prognostiserat en vinst på 550 000 kr till säsongens slut exklusive slutspel/kval. Det innebär att vi måste få in ytterligare ca 225 000 kr för att nå årets mål. Vi har en del ideér som vi kommer presentera framöver.

Vision 2022

Föreningen har ett riktningsbeslut från 2017 som vi arbetar efter. Vårt nästa steg är att rekrytera en marknadsansvarig på halvtid som kan arbeta med relationen mellan föreningen och externa parter. Vi känner vi måste ta detta steget för att kunna hålla en professionell nivå som nästan alla andra klubbar i SHE har idag. Vi har dialog med en person som vi känner är rätt för jobbet och hoppas kunna presentera hen inom kort.

Sportsligt kommer vi leta efter en utvecklingstränare som kommer arbeta i klubben både på dagtid som kvällstid och stötta med sportslig administration på dagarna. På så sätt kommer vi kunna bli starkare i vår kommunikation till förbunden osv.
Vi har en ekonomisk plan för att kunna anställa dessa två roller och en av de inkomstbringande aktiviteterna är Annliz cup.


Annliz Cup SuperElit 2020

Annliz Cup 2019 blev en succé och matcherna webbsändes i 19 länder. 2020 kommer det inte bli sämre och vi vill redan nu berätta att vi har aktiv dialog med 25 internationella lag som är intresserade av att komma hit. Vår plan är att ta hit inte mindre än tre lag i samma dignitet som CSM Bukarest, publikmagnet i 2019 års version av cupen.

Vi känner att vi har något stort på gång. Vi kommer kunna presentera Europas starkaste startfält under våren och vi kommer kunna sätta Skövde på kartan som handbollstaden på riktigt! Hoppas ni vill vara med i satsningen på klubben och Skövde!


med vänliga hälsningar

Anders Wiik, Ordförande och Marknadsansvarig Skövde HF
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0705-499961

Följ oss på sociala medier. Klicka på någon av loggorna:
  

 
 

 
Vill du inte prenumerera på vårt sponsormail? Unsubscribe

Logga in

Välkommen till Skövde HFs sponsorplats på webben. Om du redan är sponsor kan du logga in med det lösenord du fått av din kontaktperson hos Skövde HF.