Image
Image
Image
Image

Att göra på samma sätt ger samma resultat

Skövde HF har under många år varit ett topplag i SHE, damernas Elitserie. Bästa resultat är SM-Guldet 2008!

Anmärkningsvärt är att i det vinnande laget var endast 3 av 17 spelare fostrade av Skövde HFs ungdomsverksamhet. 2017 beslutades att målsättningen skall vara 60% egna produkter i elitlaget och att målet är att nå SM-final med det laget.

Efter noggrann analys så har vi nått fram till att vi behöver ändra vår utbildningsmodell så det främjar målsättningen. Att fortsätta på samma sätt tror vi inte skapar någon förbättring.

MÅLSÄTTNING

Målsättningen är att kontinuerligt kunna lyfta upp två spelare årligen till elitlaget och då ha en högre nivå i färdighet än tidigare år.

För de spelare som inte får chansen i Skövde HF arbetar vi för spel i annan klubb eller om intresse finns utbilda sig vidare som ledare eller någon annan funktion i klubben.

 

Akademin, en förutsättning

Det går köpa sig framgång men är det hållbart i längden?
I Skövde HF tror vi inte på den modellen. Vår övertygelse är att skapa en inspirationskälla för våra unga spelare. Något att se upp till och att det är personer som gått genom samma träningsmiljö som dem själva.

För att kontinuerligt lyckas föda elitlaget med spelare av högsta kvalitet har Skövde HF valt att inrätta en Akademi där kvalitet genomsyrar hela verksamheten.

 

 

Image

UTVECKLINGSPARTNER

Som utvecklingspartner bidrar du till att vi kan erbjuda absolut högsta kvalitet i träning till våra spelare 16-19 år. Vi kan med er hjälp ha anställd tränare som har tid att fokusera både det individuella och kollektiva och ge varje spelare den uppmärksamhet som den behöver.

Spelarna får alla samma förutsättningar. Målet är att alla spelare som väljer att satsa mot en elitkarriär ska få de bästa förutsättningar att nå dit.

Antalet platser i Skövde HFs elitlag är begränsade och för de som inte får plats hjälper vi till andra klubbar som vill ta emot Skövde HFs välutbildade spelare. 

Image

AKADEMINS BYGGSTENAR

1

Träningskvalitet

Anställd tränare som har tiden att kvalitetssäkra både den individuella som kollektiva träningen.
2

Träningsmängd

Ger spelarna möjligheten att träna mer för att uppnå sitt mål.
3

Tekniska förutsättningar

Ger tränarteamet teknik i toppklass för att kunna ge spelarna de bästa förutsättningarna.
4

Ekonomiska förutsättningar

För att ge spelarna bästa förutsättningar kostar träningen mer pengar. Med ert bidrag kan vi hålla nere kostnaderna.
5

Studieeffektivitet

Genom bättre planeringsmöjligheter och logistiska förutsättningar kan spelarna lättare kombinera studier och träning.
6

Skadeförbyggande och rehabilitering

Träningen kan bli ännu bättre ur ett skadeförebyggande hänseende och vid skada så får spelarna tillgång till snabb rehabilitering hos Sveriges ledande rehabcenter.
7

Kost

När spelarna tränar så mycket som de gör (ibland upp till sex pass i veckan) så behöver kosten fokuseras. Tillskott av mat direkt i samband med träningen ger snabbare återhämtning av musklerna.
Image

Logga in

Välkommen till Skövde HFs sponsorplats på webben.